Ağu 8, 7 sene önce
, , , ,

Kırmızı Mavi Spor Kültürü Derneği kuruldu

Değerli Karabüklüler, sporseverler,

2011 yılında başladığımız KırmızıMavi yolculuğunda 7 Ağustos 2017 tarihi itibarıyla bir dönüm noktasını geride bırakıyoruz. Yaklaşık bir yıldır planladığımız dernekleşme çalışmalarını bugün gerçekleştirmiş bulunuyoruz. KırmızıMavi bundan sonra Karabük’e Kırmızı Mavi Karabük Spor Kültürü Derneği adıyla hizmet edecek. Bu mesajı sizlere ulaştırarak mutluluğumuza ortak olmanızı diliyoruz.

Yaklaşık bir hafta içinde resmi prosedürleri tamamlayıp siz değerli Karabüklülere daha ayrıntılı açıklama yapacağız. Bu açıklamalar Dernek tüzüğünün tanıtımı, üyelik koşulları ve Derneğin önümüzdeki yıllara dair planlarını kapsayacak.

Sizlerle öncelikle Derneğin kuruluş amacını paylaşmak istiyoruz:

Madde 2. Dernek, Karabük ilinde geçmişten bugüne süregelmiş ve uygulanmış spor branşlarında ilköğretim, lise ve üniversite seviyelerinde spor kültürü bilinci geliştirmeyi, konferanslar, seminerler ve söyleşiler düzenleyerek Karabük ilinde spora yatkın ve spor bilincinde bireyler yetiştirmeyi, başta Karabük ilini en yüksek düzeyde temsil eden Karabükspor ve futbol olmak üzere, geçmişten bugüne Karabük’te yapılmış spor branşları üzerine tarihsel çalışmalar yaparak elde edilen bu bilgiyi somutlaştırmayı ve Karabüklülere aktarmayı amaçlamaktadır.

Derneğin kuruluş amacından da anlaşılacağı gibi, Derneğin temel faaliyet alanı Karabük’te yerleşik bir spor bilinci gerçekleştirmek. Bu çerçevede önemle belirtmek isteriz ki Kırmızı Mavi Karabük Spor Kültürü Derneği bir tribün grubu değildir, Karabük’te spor bilinci yerleştirmek isteyen ve bu doğrultuda eğitsel faaliyetleri amaçlayan bir oluşumdur.

KırmızıMavi’nin sosyal ağları (Facebook, Twitter, Instagram, Periscope ve YouTube) geçmişte olduğu gibi aynı işlevlerini sürdürecektir. Dernek açıklamaları KırmızıMavi’nin sosyal ağları üzerinden Karabüklülere duyurulacaktır.

Bugün 15:32’de aldığımız bu güzel haberi siz değerli takipçilerimizle paylaştık. Resmi işlemler tamamlandıktan sonra sizlerin karşısına daha ayrıntılı bir açıklama ile çıkacağız. Sürece dair sorularınızı ve merak ettiklerinizi bizlere sosyal ağlarımız üzerinden sorabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Kırmızı Mavi Karabük Spor Kültürü Derneği

Paylaş "Kırmızı Mavi Spor Kültürü Derneği kuruldu"

Henüz yorum yapılmadı.

YORUMUNUZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Duyurular Yazılarımız
Şub 21, 6 sene önce

Kamuoyuna duyurumuzdur (21 Åžubat 2018)

DeÄŸerli Karabükspor taraftarları… Bugün bir kongre sürecinden daha çıktık. Son dokuz ayda yaÅŸadığımız üçüncü seçim ve ikinci kayyum tehlikesini geride bıraktık. Çok deÄŸil, bir sene önce çoÄŸumuzun aklının ucundan geçm…

Ağu 21, 7 sene önce

Röportaj: Emanuel Roşu

KırmızıMavi’nin bir geleneÄŸi haline dönüşen röportaj serisi devam ediyor. Avrupa Liglerini ve ülkemiz futbolunu yakından takip eden Romanyalı gazeteci Emanuel RoÅŸu ile Türkiye Ligi, Karabükspor ve Karabüksporumuzda futbol oynayan Rom…

Ağu 8, 7 sene önce

Kırmızı Mavi Spor Kültürü Derneği kuruldu

DeÄŸerli Karabüklüler, sporseverler, 2011 yılında baÅŸladığımız KırmızıMavi yolculuÄŸunda 7 AÄŸustos 2017 tarihi itibarıyla bir dönüm noktasını geride bırakıyoruz. Yaklaşık bir yıldır planladığımız dernekleÅŸme çalışmalar…