Şub 19, 7 sene önce
,

Karabükspor taraftarı soruyor

Karabüklü bürokratlara, iş insanlarına, şehrin önde gelenlerine;

Bildiğiniz üzere Karabükümüz Türkiye’de pek çok şehirde bulunmayan turizm, 53 bini aşkın öğrenci ve futbol takımı olanağına sahip. Bizler Karabükspor taraftarları olarak elimizdeki bu imkânları şehrimizde havaalanı bulunmuyor olması nedeniyle gün geçtikçe kaybettiğimizi düşünüyoruz.

Karabüksporumuzun transfer teklifinde bulunduğu futbolcuların ilk söylediklerinden birinin “Şehirde havaalanı var mı?” sorusu olduğu bugün Karabük’te herkes tarafından biliniyor. Böyle bir durumda Karabüksporumuz elindeki imkânları kaybetmeye başlıyor, futbolcu transferi yaparak Süper Lig’de eşit koşullarda mücadele edemiyor.

Türkiye’deki spor basınının her iç saha maçımızdan sonra havaalanı vurgusu yapması bizleri baskı altına almaya başladı. Yayıncı kuruluş Süper Lig’de mücadele ettiğimiz süre boyunca şehirdeki havaalanı eksikliğini ve ulaşım zorluğunu defalarca dile getirdi. Oluşan bu söylemden hakemlerin etkilenmesi ve şehrimize isteksiz bir şekilde gelmeleri kaçınılmaz bir gerçek.

Aynı şekilde, Karabüksporumuzla karşılaşmak için Karabük’e gelen futbol takımı yöneticilerinin televizyonlara verdikleri röportajlarda havaalanı ve ulaşım sorununa vurgu yapmaları, günümüz futbolunda, maalesef, kendilerinin söz sahibi olmasından dolayı Karabüksporumuzun bu ligde istenmediği algısına her geçen gün daha fazla sahip oluyoruz.

Sözün özü;

Karabükspor taraftarı yıllardır şehirde konuşulan havaalanı konusunu bir an önce netliğe kavuşturup Karabük halkına açıklamanızı bekliyor.

Saygılarımızla,

KırmızıMavi | Kardemir Karabükspor Taraftar Platformu

 

 

Paylaş "Karabükspor taraftarı soruyor"

Duyurular Yazılarımız
Şub 21, 6 sene önce

Kamuoyuna duyurumuzdur (21 Şubat 2018)

Değerli Karabükspor taraftarları… Bugün bir kongre sürecinden daha çıktık. Son dokuz ayda yaşadığımız üçüncü seçim ve ikinci kayyum tehlikesini geride bıraktık. Çok değil, bir sene önce çoğumuzun aklının ucundan geçm…

Ağu 21, 7 sene önce

Röportaj: Emanuel Roşu

KırmızıMavi’nin bir geleneği haline dönüşen röportaj serisi devam ediyor. Avrupa Liglerini ve ülkemiz futbolunu yakından takip eden Romanyalı gazeteci Emanuel Roşu ile Türkiye Ligi, Karabükspor ve Karabüksporumuzda futbol oynayan Rom…

Ağu 8, 7 sene önce

Kırmızı Mavi Spor Kültürü Derneği kuruldu

Değerli Karabüklüler, sporseverler, 2011 yılında başladığımız KırmızıMavi yolculuğunda 7 Ağustos 2017 tarihi itibarıyla bir dönüm noktasını geride bırakıyoruz. Yaklaşık bir yıldır planladığımız dernekleşme çalışmalar…